Jurnal de vara-un blog despre pasiuni

Despre mine

Sunt Miruna, m-am nascut si am crescut in Bucuresti. Nu mi-a placut niciodata aglomeratia si zumzetul din oras, insa, am reusit sa imi gasesc cateva lucruri care sa imi placa. Am dat orice mijloc de transport pe bicicleta sau pe mersul pe jos. Am gasit cateva locuri dragute de care nu mai pot dezlipi si ies mereu pe acolo. Sunt cateva activitati pe care le fac pentru inspiratie si relaxare.

Nu ma atasez de lucruri si locuri, as putea sa ma mut oricand oriunde. Calatorim foarte mult si asa cheltuim toate economiile familiei, ne plimbam in lumea larga. Cautam mereu experiente si oameni. Suntem curiosi sa traim cat de mult se poate asa cum o fac bastinasii.

Sunt organizata si muncesc de imi sar capacele pentru ceea ce imi place. Privesc totul prin ochii mei, care nu vad deloc negativ, totul este frumos si bine, viata este frumoasa si merita sa ne bucuram de ea in fiecare zi.

Motto-ul meu este „live with passion!”. Asa va sfatuiesc si pe voi 🙂

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>